1 Introducció

Conforme al que s’estableix en l’article 10 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació (LSSI) se l’informa que el lloc web www.parkingestacionalicante.es ha sigut creat amb la finalitat de facilitar al públic en general informació relativa al funcionament del Pàrquing de l’Avinguda de l’Estació d’Alacant, els seus serveis i tarifes, entre altres. L’usuari ha de llegir atentament el present avís legal cada vegada que accedisca a aquest lloc web ja que les condicions d’ús recollides en el present avís legal poden patir modificacions.


La titularitat del lloc web correspon a la societat Corporación Empresarial Vectalia, S. a., (d’ara en avant, Vectalia) amb NIF A-03002094, inscrita en el Registre Mercantil d’Alacant, fulla A-2317, tom 1207 i foli 11 i l’adreça de correu del qual electrònic és info@parkingestacionalicante.es

2 Contingut

Tots els continguts ací publicats han sigut produïts o adquirits per Corporació Empresarial Vectalia, S. a., fent el màxim esforç per mantindre’ls actualitzats i prenent en tot moment les mesures que es consideren més adequades per a garantir l’accés.


Corporació Empresarial Vectalia, S. a., no es responsabilitza de les conseqüències que puguen derivar-se dels errors en els continguts que puguen aparéixer en aquest lloc web proporcionats per tercers. Vectalia es reserva la facultat d’efectuar en qualsevol moment i sense necessitat de previ avise modificacions o actualitzacions dels seus continguts. Els continguts que es pogueren descarregar en el terminal de l’usuari no constitueixen en cap cas l’existència de relació o cap obligació contractual.

3 Propietat Intel·lectual i Industrial

Els drets de propietat intel·lectual i industrial del present lloc web i dels diferents elements en ell continguts són titularitat de Vectalia o han sigut autoritzats per a ser usats per ell. Es prohibeix la modificació, còpia, reproducció, descàrrega, transmissió, distribució o transformació dels continguts del present lloc si no es té l’autorització del titular o es trobe legalment permés. L’accés al lloc web no suposarà en cap cas adquisició de dret de propietat algun sobre els continguts que figuren en aquest.


Alguns dels continguts d’aquest lloc web poden ser descarregats en el terminal de l’usuari, sempre que siga per a ús privat i sense cap fi comercial.

4 Exclusió de Responsabilitat:

L’accés a aquest lloc web, així com l’ús que es faça dels continguts publicats en el mateix és d’exclusiva responsabilitat de qui el realitza. Vectalia no respondrà de cap conseqüència, mal o perjudici que pogueren derivar-se d’aquest accés o ús dels seus continguts. Vectalia es reserva la possibilitat d’iniciar accions legals contra els usos no autoritzats o no adequats dels continguts publicats en aquest lloc, així com per la lesió dels drets de propietat intel·lectual o industrial.


Com a part dels continguts de www.parkingestacionalicante.es, podran oferir-se enllaços, directament o indirectament, a recursos o llocs d’internet que es troben fora del present lloc web. La presència d’aquests enllaços tindrà una finalitat merament informativa, no constituint en cap cas una invitació a la contractació de productes o serveis que s’oferisquen en el lloc web de destí. Vectalia no es responsabilitza dels continguts dels llocs web als quals poguera enllaçar fora de les seues pàgines, ni dels danys o pèrdues que pogueren ocasionar-se per la connexió o per l’ús de qualsevol contingut, producte o servei disponible en els llocs web als quals es dirigisquen els enllaços.


Vectalia exigirà als titulars dels llocs web de destí que siguen accessibles a través d’enllaços existents en la present web el corresponent compromís relatiu al fet que els seus continguts no siguen amenaçadors, obscens, difamatoris, pornogràfics, xenòfobs, atemptatori contra la dignitat de la persona o els drets de la infància, contraris a la legalitat vigent i en general els continguts de la qual no inciten o constituïsquen la realització d’una ofensa penal.


Vectalia no pot garantir la disponibilitat i el correcte funcionament dels enllaços a altres llocs web. Vectalia no serà responsable pels perjudicis de qualsevol tipus que puguen sorgir per la falta de disponibilitat del lloc o de qualsevol dels seus continguts. Aquest avís legal només és aplicable als continguts existents en el lloc web www.parkingestacionalicante.es no sent aplicable en cap cas als continguts recollits o serveis prestats des de llocs web de tercers als quals s’haja accedit des del lloc web.

5 Seguretat

Vectalia no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguen produir, ni dels possibles danys que puguen causar-se al sistema informàtic de l’usuari (programari i maquinari) o en els fitxers emmagatzemats en aquest, a conseqüència de la presència de virus en el terminal de l’usuari utilitzat per a la connexió als serveis i continguts de www.parkingestacionalicante.es, d’una mal funcionament del navegador o de l’ús de versions no actualitzats del mateix en particular i en general de mal funcionament o no actualització de qualsevol programa necessari per al funcionament del navegador.

6 Protecció de dades personals

Per a més informació accedisca a “POLÍTICA DE PRIVACITAT” i “POLÍTICA DE COOKIES”.